Haiii!


Soalan yang biasa kami dapat dari prospek yang selalu tercari-cari produk foundation yang sesuai :


1.   Foundation ni full coverage ?

2.   Bercapuk ke kalau muka berpeluh?

3.   Apa lagi fungsi foundation ni selain tutup jerawat?

4.   Makcik-makcik boleh pakai ke sebab dah banyak kedut sana kedut sini?

5. Ada bahan kimia berbahaya tak dalam foundation ni?

6. Kulit sensitif boleh pakai?

7. Tak tahu nak pilih foundation code colour yang mana?


Dan bermacam-macam lagi soalan yang pernah kami dapat.

Pasti anda juga akan tertanya-tanya kan.

Anda tak perlu risau lagi.


KAMI AKAN MEMBANTU ANDA MENJAWAB SEGALA PERMASALAHAN ANDA DENGAN HANYA SATU CARA


Anda dah cuba macam-macam foundation tapi tak jumpa yang sesuai?

Masih mencari-cari foundation yang terbaik?

Anda tak pernah pakai foundation tapi nak mencuba pertama kali?


Kami memperkenalkan satu penyelesaian kepada masalah anda iaitu :


ELYSIAN SERUM FOUNDATION SPF 25!


Serius ke ni?

Betul ke dapat membantu?


Tak percaya?

Kami akan buktikan kepada anda.

Kami bukan bercakap kosong atau bak kata pepatah 'menanam tebu di tepi bibir'.

Kami akan tunjukkan bukti bahawa Elysian Serum Foundation adalah produk terbaik yang dihasilkan dari Elysian Beauty.

kami ada beratus testimoni sebenar yang telah menjadi bukti keberkesanan Elysian Serum Foundation untuk kulit wajah anda.

 











Teruja kan bila dah baca testimoni yang kami kongsikan di atas?

mereka semua dah merasai kehebatan Elysian Serum Foundation ni.

Hampir 99% pelanggan kami akan 'repeat order' seteleh mencuba produk ini.

Sangat puas hati!

 

Kami nak belanja video pula seperti di bawah ini.

Retis-retis pun dah cuba pakai elysian serum foundation dan sangat berpuas hati.

Jerawat dah tak nampak..Terasa ringan je kat atas kulit muka.

Foundation pun tak bercapuk walaupun kita sedang berpeluh.









Wahhh...Bestnya foundation ni!

Akhirnya saya dah jumpa jawapan kepada masalah kulit muka saya.

Lepas ni saya dah boleh keluar dengan kawan-kawan dengan penuh yakin.

Takde orang yang akan perli kulit wajah saya lagi.

Suami pun pasti tak berkelip mata tengok wajah isteri.









Dah beribu-ribu penghantaran yang telah kami siapkan untuk pelanggan kami.

Pelanggan dari Brunei dan Singapura pun pernah membeli Elysian Serum Foundation.

Bukan biase-biase bossku!







ENOUGH!

SHUT UP AND TAKE MY MONEY!


Sabar sissss..

Kami baru je kongsi testimoni dan video kepada anda.

Kami nak beritahu apa kelebihan Elysian Serum Foundation ni.

Jom kita tengok


 Boleh menutupi keseluruhan cela di wajah (full coverage).

 Dilengkapi dengan serum yang bertindak mengecutkan jerawat dan mencerahkan kulit.

 Akan nampak efek glowing semasa berpeluh.

 Mudah dicuci.

 Tidak menyumbat liang pori punca jerawat tumbuh.

 Serum Foundation yang kaya dengan bahan aktif "olive squalane". Olive squalane tinggi dengan kandungan anti oksida untuk mengekalkan keremajaan dan keanjalan kulit wajah. Meresap ke dalam kulit wajah tanpa menutup liang pori.

✔ Mengandungi Centella asiatica leaf extract ( pegaga). 

✔ Bersifat anti bakteria untuk menghalang jerawat tumbuh, merangsang penghasilan kolegen kulit secara semulajadi untuk proses pengecutan jerawat.

✔ Mengandungi Inositol ( Vit B complex )

✔ Memberi kelembapan, pencerahan dan keanjalan pada kulit wajah. 

✔ Inositol dapat membantukan mengurangkan masalah kulit berminyak dengan mengawal sebum penghasilan minyak pada kulit wajah.

✔ Diperkaya dengan ekstrak pudina yang memberi rasa selesa, semasa make up. 

✔Ekstrak pudina bertindak sebagai anti bakteria, anti fungi, anti keradangan. Membunuh bakteria punca jerawat tumbuh.

✔ Ekstrak pudina membantu mengatasi masalah jerawat dan kulit yang sensitif akibat tersalah guna produk.

✔ Mengandungi kandungan Vit C dan E yang tinggi yang bersifat anti oksidan. 

✔ Vitamin C dan E menghalang kulit dari sinaran UV.

✔ Tanpa silikon dan bahan kimia sampingan yang berbahaya.




Sebelum kami terlupa,

Kami nak tunjukkan kepada anda bahawa Elysian Serum Foundation telah berwajah baru!


Gambar di bawah ini adalah Elysian Serum Foundation berwajah lama.




Taraaaa!

Inilah dia Elysian Serum Foundation berwajah baru!







Berapa harganya?

Saya dah tak sabar nak dapatkan hari ini jugak.


Ok sis.

Harganya hanyalah




HARGA ELYSIAN SERUM FOUNDATION

HARGA : RM59.90

POS : RM8.00 (SEMENANJUNG MALAYSIA)

RM12.00 (SABAH & SARAWAK)

KOD WARNA : SUPER LIGHT , LIGHT , NATURAL , DARK



Tak tahu nak pilih kod warna apa yang sesuai dengan kulit muka?

Anda boleh Whatsapp terus hotline kami :


http://bit.ly/foundation4109 (Zura)

http://bit.ly/foundation1337 (Nur)




Anda juga boleh layari media sosial kami iaitu:

 www.elysianhq.com (laman web rasmi)

 Elysian Beauty HQ (Facebook Page)

 elysian_beauty_hq (Instagram)


NANTI DULU!

KAMI NAK BAGI OFFER UNTUK ANDA

Kelongsang Ozel


Jika anda membeli Elysian Serum Foundation DAN Elysian Compact Powder, anda akan dapat satu kerongsang berjenama Ozel secara PERCUMA!






HARGA ELYSIAN SERUM FOUNDATION +

ELYSIAN COMPACT POWDER

HARGA : RM148.90 + PERCUMA KELONGANG OZEL

POS : RM8.00 (SEMENANJUNG MALAYSIA)

RM12.00 (SABAH & SARAWAK)

KOD WARNA : SUPER LIGHT , LIGHT , NATURAL


Tak tahu nak pilih kod warna apa yang sesuai dengan kulit muka?

Anda boleh Whatsapp terus hotline kami :


http://bit.ly/foundation4109 (Zura)

http://bit.ly/foundation1337 (Nur)


CEPAT DAPATKAN SEKARANG UNTUK HASIL YANG SEGERA!




Penting:

  1. Pastikan anda MENERIMA EMEL/SMS PENGESAHAN pendaftaran anda berjaya daripada pihak kami selepas membuat bayaran.
  2.  Jika pendaftaran berjaya, anda akan menerima RESIT pembayaran yang bertanda PAID.
  3. Sekiranya anda menerima salinan INVOIS sahaja, ia bermaksud pembayaran anda TIDAK BERJAYA.





Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini. Sila berjumpa doktor atau pakar kulit jika terdapat sebarang komplikasi teruk.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
ELYSIAN SERUM FOUNDATION - DARK
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Contoh : FD Light CP Superlight


Maklumat Peniaga

Elysian Beauty HQ
elysianbeautyacc@gmail.com
+60182644109